Appartement Fuengirola

Begin 2021 kreeg ik de opdracht het appartement van Rob en Marianne in Fuengirola aan de Costa del Sol in Spanje in te richten. Het appartement zal binnenkort worden opgeleverd.

Nu maar eens de koe bij de horens gevat en het SketchUp tekenen mij meer eigen gemaakt. Ik had al wel eerder met SketchUp getekend, maar kwam steeds niet verder dan de basis. De Coronaperiode gaf mij de ruimte hier echt voor te gaan zitten. En zo heb ik verschillende trainingen gevolgd bij SketchUp Plaza. Niet alleen SketchUp, maar ook de wijze waarop je de tekening kan presenteren in Layout.

Voor de inrichting hadden de toekomstige bewoners als enige wens dat het modern moest zijn. Daarnaast zal het appartement worden opgeleverd met wit sanitair, een witte keuken en een beige tegelvloer. Wel een uitdaging natuurlijk, daarmee kon ik voor wat betreft de kleuren alle kanten op. Ik heb mij laten inspireren door de zee, de duinen en de ondergaande zon: blauw, zandtinten en oranje. En het leuke van alle meubels en armaturen is dat zij ook allemaal in deze drie tinten te koop zijn.

Het tekenen was vallen en opstaan, maar over het resultaat ben ik best tevreden.

Bekijk de presentatie van het appartement Fuengirola (PDF)