Toen ik in december 2018 mijn diploma binnenhuisarchitectuur behaalde, wist ik dat ik daarin  verder wilde. Na altijd kantoorbanen te hebben gehad, weliswaar vaak met een creatieve inslag (feesten en beurzen organiseren, PR, drukwerk begeleiden), wilde ik voor mijzelf beginnen.

Ik heb de naam de dingen anders aan te pakken dan wat doorsnee het geval is. Inventief, creatief en probleemoplossend zijn dan ook de kenmerken die bij mij passen. Ik hou niet van het ‘grijze muizen-gedoe’. Je kent dat wel: allemaal dezelfde tuin, allemaal die ganzen voor het raam. Ik wil eigenlijk altijd iets wat niemand nog heeft, met behoud van authenticiteit. En hoewel veel interieurs smaakvol zijn ingericht, mis ik vaak kleur in het geheel. Ik hou van kleur en geef dat ook graag aan jouw interieur.

Naast het zakelijke volgt hieronder een inkijkje in mijn privébesognes, die toch vaak uiteindelijk ook weer zakelijk zijn toe te passen.

Al ruim 30 jaar gelukkig getrouwd en oma van 4 prachtige kleinkinderen. Wij wonen in de Hoeksche Waard, lekker buiten naast het koren-, suikerbieten- of aardappelveld. Voor de kinderen natuurlijk prachtig om er doorheen te banjeren. Naast onze grote tuin, pachten wij een stuk dijkgrond waarop in de loop van de tijd al veel dieren hebben kunnen grazen. Een Shetlander, schapen, geiten, kippen en kalkoenen.

Hobby’s
Eigenlijk vind ik zoveel dingen leuk! Ik houd van fotograferen, van tuinieren, van een grote legpuzzel maken, van Faller huisjes in elkaar zetten voor mijn kleinzoon zijn treintracé enz. Maar een van mijn grootste hobby’s is toch wel schilderen. Dat ik van kleur houd is ook aan mijn schilderijen te zien.

Een voorbeeld is het schilderij van onze eerste kalkoen Koentje, waar ik mijn visitekaartje van heb gemaakt. Op de ene kant is een deel van het schilderij te zien.

Op de andere kant met de bedrijfsgegevens is het oog van Koentje in het bedrijfslogo verwerkt. Het cirkeltje was ineens rond! Dit moest wel een link zijn naar mijn bedrijfsnaam: oog voor interieur. Koentje is voor mij dus een inspiratiebron geweest voor mijn visitekaartje, logo en bedrijfsnaam. En nu weet je ook waar het oog vandaan komt!